Информация за доставка

Изпълнение на поръчката и срокове за доставка:

     Поръчки се приемат и обработват всеки ден от 10:00 до 18:00 часа. Поръчка направена след 14:00 часа се обработва на следващия ден.

     Поръчки направени в ПЕТЪК след 15:00 часа СЪБОТА, НЕДЕЛЯ и по време на официални празници и почивни дни се обработват първия работен ден след това. Доставката се извършва в рамките от 1 до 3 работни дни след потвърждаване на поръчката или в зависимост от графика за доставки на куриерската фирма до съответното населено място.

     Служител на www.unidelivery.eu може да се свърже с Вас за потвърждение на поръчката- не важи за СЪБОТА, НЕДЕЛЯ и ПРАЗНИЧНИ ДНИ!

Експресна доставка” – Всеки артикул маркиран с знак  може да бъде доставен до офис на ЕКОНТ на следващия работен ден след 9.00 часа. Това не важи, когато е поръчан в комбинация с други артикули. 

Плащане на поръчаните артикули:

Начини на плащане, клиентитени имат право да избират начин за плащане удобен за тях.

- Наложен падеж – Клиентът заплаща пратката си при получаване в офис на куриерска фирма или при доставка на посоченият адрес.

- В брой - можете да заплатите и получите поръчаните за София и доставени със собствени куриери. Цена на доставката – 4,99 лева.

Цените във сайта са в лева за един брой с включено ДДС. Плащането и получаването на всички необходими документи се извършва при доставка на поръчката.

Доставки при плащане по банков път – доставката се изпълнява след, като средствата се видят в банковата сметка на www.unidelivery.eu

- Плащане с карта:

  • Плащане през VPOS Терминал (Виртуален пос терминал) на ДСК Банк. Гарантиран и сигурен метод на вашето плащане.

  Обслужвани карти: Maestro, Mastercard, Visa, Visa Electron

Транзакциите с дебитни/кредитни карти се осъществяват посредством програмите за сигурност на MasterCard (MasterCard Identity check) и VISA (VISA Secure) през E- commerce платформата на Банка ДСК
От гледна точка на сигурност, максималната сума за плащане с карта е 2000 лева.
    Не съхраняваме данни за банковите карти, използвани за плащане чрез сайта.

 

  • Плащане през VPOS Терминал (Виртуален пос терминал) на My POS. Гарантиран и сигурен метод на вашето плащане.

  Обслужвани карти: MasterCard, VISA, AMEX, JCB, Union Pay или други Картови схеми, на които myPOS е пълноправен член;

  • Плащане през VPOS Терминал (Виртуален пос терминал) на Strype. Гарантиран и сигурен метод на вашето плащане.

  Обслужвани карти: MasterCard, VISA, AMEX, JCB, Union Pay и други Картови схеми, на които Strype е пълноправен член;

  • Плащане през VPOS Терминал (Виртуален пос терминал) на PayPal. Гарантиран и сигурен метод на вашето плащане.

Платежна система за лица с профил в PayPal или избрали да направят плащане с карта: Обслужвани карти: MasterCard, VISA, AMEX, JCB, Union Pay.

 - ​Връщане на плащане направено през VPOS или Банков превод.

Клиент направил плащане по грешка, двойно плащане, плащане и отказване на поръчка или при невъзможност да бъде изпълнена поръчката / доставката,  ще получи средствата си обратно по сметката/ картата от където е направено плащането. 

Връщането на средства се осъществява след потвърждаване от страна на лицето, което е направило плащането. Потвърждаването може да бъде направено по мейл или чрез телефонен разговор.

 

Цена на доставка:

     Доставките се извършват чрез куриерска фирма Еконт /СПИДИ до посочен от Вас адрес или до офис на куриерската фирма в съответното населено място. Заплащането е чрез услугата "наложен платеж" и се извършва в момента на получаване на поръчката от куриера, като преди това може да се възползвате от опцията "Преглед и тест преди плащане". Стойността на доставка, както и наложения платеж са за сметка на клиента и зависят от ценоразписа на куриерската фирма в съответствие със стойността поръчката. В системата на ЕКОНТ – ползвате минимум 15 % от тяхната ценова листа за доставка, в системата на СПИДИ – ползвате най – добрите предлагани цени.

      Екипа на www.unidelivery.eu се стреми да предостави на своите клиенти най-добри цени за доставка, започващи от 4,39 лв. до офис на куриера.