Информация за доставка

Изпълнение на поръчката и срокове за доставка:

     Поръчки се приемат и обработват всеки ден от 10:00 до 18:00 часа. Поръчка направена след 14:00 часа се обработва на следващия ден.

     Поръчки направени в ПЕТЪК след 15:00 часа СЪБОТА, НЕДЕЛЯ и по време на официални празници и почивни дни се обработват първия работен ден след това. Доставката се извършва в рамките от 1 до 3 работни дни след потвърждаване на поръчката или в зависимост от графика за доставки на куриерската фирма до съответното населено място.

     Служител на www.unidelivery.eu може да се свърже с Вас за потвърждение на поръчката- не важи за СЪБОТА, НЕДЕЛЯ и ПРАЗНИЧНИ ДНИ!

Експресна доставка” – Всеки артикул маркиран с знак  може да бъде доставен до офис на ЕКОНТ на следващия работен ден след 9.00 часа. Това не важи, когато е поръчан в комбинация с други артикули. 

Плащане на поръчаните артикули:

1. При доставка - при доставка на стоката заплащате дължимата сума на куриера. Поръчката ще бъде изпълнена след потвърждение от клиента.

2. В брой - можете да заплатите и получите поръчаните за София и доставени със собствени куриери. Цена на доставката – 4,99 лева.

Цените във сайта са в лева за един брой с включено ДДС. Плащането и получаването на всички необходими документи се извършва при доставка на поръчката.

  1. Безплатна доставка – всяка доставка над 100 лева е безплатна до офис на ЕКОНТ / СПИДИ или наш куриер за София
  2. Доставки при плащане по банков път – доставката се изпълнява след, като средствата се видят в банковата сметка на www.unidelivery.eu

Цена на доставка:

     Доставките се извършват чрез куриерска фирма Еконт /СПИДИ до посочен от Вас адрес или до офис на куриерската фирма в съответното населено място. Заплащането е чрез услугата "наложен платеж" и се извършва в момента на получаване на поръчката от куриера, като преди това може да се възползвате от опцията "Преглед и тест преди плащане". Стойността на доставка, както и наложения платеж са за сметка на клиента и зависят от ценоразписа на куриерската фирма в съответствие със стойността поръчката. В системата на ЕКОНТ – ползвате 6 % от тяхната ценова листа за доставка, в системата на СПИДИ – ползвате най – добрите предлагани цени.

      Екипа на www.unidelivery.eu се стреми да предостави на своите клиенти най-добри цени за доставка, започващи от 4,09 лв. до офис на куриера.